Az Ön virtuális titkárnője
NetAsszisztens

Rólam

Molnár Diána vagyok, a NetAsszisztens.

Virtuális asszisztenciával segítem a vállalkozásokat, és a márkám a NetAsszisztens. Feltételezem, többször gondolt már arra, hogy milyen lenne, ha valaki elvégezné azt a napi 1-2 óra adminisztratív feladatot. Hiszen ezek csak felemésztik az ön idejét, és ha igénybe veszi a szolgáltatásomat, akkor azzal tud végre foglalkozni, amivel igazán szeretne. 


Így tudok Önnek, mint virtuális asszisztens segíteni a vállalkozásában.

Az ügyfeleim azok az elfoglalt cégvezetők, illetve egyéni vállalkozók, akiknek nincs idejük az adminisztrációra, szervezésre vagy ügyintézésre. Ennek ellenére nincsen lehetőségük arra, hogy egy új munkatársat vegyenek fel. Itt jövök én a képbe, ugyanis az általam nyújtott segítség miatt végre értékes időhöz jutnak. 

Ha Ön is ebben a cipőben jár, keressen engem bizalommal. Garantálom, hogy munkámmal elősegítem a cége hatékonyságát. Támogatom Önt abban, hogy a bevételszerzésre tudjon koncentrálni, hiszen a professzionális munkafolyamataim miatt Önnek már csak ezzel kell foglalkoznia. 


Ilyen a közös munka velem

Kiváló kommunikációs készségemmel és eredményorientált hozzáállásommal megfelelően tudom ellátni az ön által meghatározott feladatokat, így önnek már csak az eredményt kell élveznie.

Az évek során többféle munkafolyamattal találkoztam és több rendszerbe is beleláttam, ezáltal gyorsan elsajátítom azokat. A munkámra igényes vagyok igyekszem, minél hatékonyabban és precízebben végezni azt.

Természetesen mind erről számlát is adok így nem csak a járulékokra nincs gondja, de még le is tudja írni költségként.

Ha szeretne Ön is az ügyfelem lenni, kérem, keressen meg az alábbi elérhetőségek egyikén.

netasszisztensed@gmail.com

06-30-348-0740